Zonnepanelen

Milieubewust energie opwekken doe je door zonlicht om te zetten in elektriciteit.
trans-600x800.png

Zonnepanelen

Er zijn steeds meer hernieuwbare energiesystemen. Daarbij groeit ook de wens van de consument om zelf elektriciteit te produceren. Met een fotovoltaïsche installatie kan dat want hij zet zonlicht om in elektriciteit! Zo heb je de mogelijkheid om gratis energie van de zon lucratief te gebruiken. Bovendien denk je ook aan het milieu. Je vermijdt CO2-uitstoot en draagt dus actief bij aan de klimaatbescherming.

Energieprijzen stijgen voortdurend. Door een fotovoltaïsche installatie ga je geld besparen én word je minder afhankelijk van energieleveranciers. De opgewekte stroom kan zelf worden gebruikt of op het openbare net gezet worden. Dankzij de wettelijke vergoeding of de besparing die eigen verbruik oplevert, is de investering al na enkele jaren terugverdiend. En ook je woning stijgt hierdoor in waarde.

De fotovoltaïsche techniek zorgt ervoor dat fotovoltaïsche modules, omvormers, accumulator systemen én waterpompen perfect op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor wordt het gebruik van zelf opgewekte stroom verhoogd.

Door de hoge kwaliteitseisen die aan deze fotovoltaïsche modules gesteld worden, zijn een zuinige werking en een lange levensduur gegarandeerd. Bij Erro Heating vind je een uitgebreid dienstenaanbod. We begeleiden je van ontwerp tot uitvoering van het project. Daarna staan onze professionele medewerkers van de dienst-na-verkoop voor je klaar.

Zonnepanelen erroheating