Over Ons

Onze Missie

In 1989 zette Rob Brands Erro Heating op de kaart. Een onderneming gespecialiseerd in duurzame totaaloplossingen in verwarming, ventilatie, koeling en sanitair. Dit voor industrie en particuliere sector, nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Erro Heating beschikt over een toonzaal van 600 m2. Hier staat ons team van experts klaar om je professioneel advies te verlenen. Ons team bestaat uit een 50-tal professionals. Samen brengen we al meer dan 30 jaar moderne technologie en ecologie dichter bij elkaar. 

Waarom zijn we anders?

Erro Heating gaat voor een persoonlijke aanpak. Ieder project wordt met transparantie behandeld. Zo ben jij van A tot Z op de hoogte! Van ontwerp tot realisatie heb jij het voor het zeggen. Samen kiezen we de beste producten uit die binnen jouw budget vallen. Door onze grote toonzaal heb je de kans om de materialen te zien én te voelen!

Om je van kwaliteit te kunnen verzekeren, dragen we service en permanente kwaliteitsmonitoring hoog in het vaandel. Jouw opdracht wordt zorgvuldig met oog voor de afgesproken timing uitgevoerd.

Je mag rekenen op een 24-uur service! Flexibiliteit, efficiëntie en ervaring worden ook gegarandeerd.

Wat hebben we tot nu toe bereikt?

+
Projecten
Toonzaal
+
Werknemers
+
Jaar ervaring