Airconditioning

Bij Erro Heating vind je verwarming én airconditioning voor één of meerdere ruimtes. Dit zelfs in één systeem met een groot bedieningsgemak.

Lucht-luchtwarmtepompen benutten de temperatuur van de buitenlucht door deze om te zetten in koele of warme lucht.

AircoHeaters zijn de perfecte oplossing omdat ze verwarmen, koelen en heel wat comfort bieden. Bovendien zijn ze uiterst energiezuinig en houden ze de binnenlucht gezond.

Voor woningrenovaties en uitbreidingen, is dit ook zeer interessant. De installatie vergt veel minder kap- en slijpwerk in vergelijking met klassieke radiatoren of vloerbekleding.  

Wij werken enkel met Japanse premiummerken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, rendement, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Ben jij op zoek naar een aangenaam en energiezuinig binnenklimaat voor je project? Wij denken graag met je mee!

Wanneer u kiest voor een gasinstallatie, stellen wij u alle mogelijke type gasketels en condensatoren voor. Aan u de keuze voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding in functie van uw gebruik en termijn van gebruik.
Gasverwarming is tevens een zeer efficiënte verwarming. Moderne toestellen kunnen een rendement van 85 tot 95% halen, wat zeer hoog is.

Onze installaties worden uiteraard opgeleverd na de verplichte controles van de bevoegde instanties, want uw veiligheid primeert! Elk toestel moet aan de strengste Europese veiligheidsnormen voldoen en mag alleen door een erkend gasinstallateur aangesloten worden. Deze zal tevens controleren of de schoorsteen geschikt is en dat deze naar behoren werkt.