Waterbehandeling

Experience the softness of pure water

trans-600x800.png

Waterverzachter

Klaar voor een nieuwe ervaring op gebied van water? Dan is de waterverzachter iets voor jou.

Door de waterverzachter kunnen we je zacht, zuiver én lekker drinkwater bieden. Erro Heating snapt dat water essentieel is. Daarom vinden we dat alleen het allerbeste goed genoeg is. Een ontkalker helpt hierbij, maar is niet voldoende om je water te filteren, zuiveren, verzachten, ontharden én drinkbaar te maken!

Met de oplossingen van Erro Heating wordt de waterkwaliteit bij jouw thuis beter dan ooit!

De nadelen van hard en onzuiver leidingwater kennen we allemaal. Denk maar aan kalkaanslag, een droge huid en dof wasgoed. Daarom investeren steeds meer gezinnen en bedrijven in een ontkalker. Slijtage door metaal- en andere vuildeeltjes worden verleden tijd. Toestellen gaan langer mee, presteren beter en vragen minder onderhoud. Je hoeft ze dus minder vaak te vervangen en ook dure antikalkproducten staan niet langer op je boodschappenlijstje.

Bij Erro Heating vinden we dat het beter kan. Water moet niet alleen zacht, maar ook helemaal zuiver en lekker zijn.

Door onze waterverzachter drink je kraantjeswater met kwaliteit van premium flessenwater. Heerlijk om te drinken en zacht voor de huid! Erro Heating creëert kristalhelder water.

Regenwater recuperatie

Wist je dat je regenwater kan recupereren? Daar heb je een goed regenwatersysteem voor nodig! Zo herbruik je regenwater op een zuivere manier, bespaar je op je waterfactuur én verbruik je minder leidingwater.

Elke Belg verbruikt dagelijks gemiddeld 110 liter water. Mocht je hiervan schrikken, reken dan even mee uit: wassen, douchen, schoonmaken, koken en het toilet doorspoelen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het sproeien van de tuin, het wassen van je auto of het vullen van een zwembad.

Voor sommige van deze toepassingen, waaronder het doorspoelen van het toilet, kan je nochtans perfect regenwater gebruiken. Zo bespaar je tot de helft op het verbruik van leidingwater.

Daarnaast bevat regenwater geen kalk. Dat is dan weer interessant omdat het de slijtage van je wasmachine tegengaat. Bovendien zal je ook minder wasmiddel moeten gebruiken voor hetzelfde resultaat.

trans-600x800.png
trans-600x800.png

Zwembad warmtepompen

Home is where the pool is

Een zwembad warmtepomp levert een ongezien warmterendement. Zo kan je genieten van lange zwemzomers, met een minimaal elektriciteitsverbruik, ook als de zon het laat afweten!

Minder elektriciteit en meer zwemtijd

Een zwembad waterpomp genereert warmer water met minder vermogen en elektriciteitsverbruik. Dit hebben we te danken aan de hoogwaardige componenten en doorontwikkelde techniek.

Een titanium warmtewisselaar met dubbele watercirculatie zorgt voor een optimale warmteoverdracht en bijzonder goede energieprestaties. Met andere woorden meer zwemplezier, een lagere energiefactuur en minder CO2-uitstoot.